DaDa Run for Value 16 april 2023

Closed You can't donate or start fundraising anymore

Na een succesvolle editie in 2022 gaan wij er er weer voor! De DaDa Run For Value! Net als voorgaande jaren zijn wij weer te gast bij Restaurant Chung aan de Noordmolenwerf 171 in Rotterdam!  

De DaDa Run For Value is een jaarlijks evenement tijdens de marathon van Rotterdam. Wij zijn sinds 2012 ook official partner van de Rotterdam Marathon. Het evenement is een samenwerking tussen Peak Value en Stichting DaDa. Het doel is om tijdens de marathon van Rotterdam mee te lopen met de Business Estafette in teams van 4 en zoveel mogelijk donaties bijeen te lopen voor de projecten van Stichting DaDa. Tijdens de afgelopen editie (2022) is er maar liefst € 93.180 opgehaald!

Op 16 april 2023 willen wij gaan voor een nog mooier bedrag om weer prachtige DaDa projecten te kunnen realiseren.

Doe mee en start je eigen actiepagina bij je team en vraag vrienden en familie of ze jou willen sponsoren?


View all

DaDa Run for Value 2023 koud maar héél gezellig!

19-04-2023 | 14:00 Hour
Zondag 16 april 2023 was het zover! Met ruim 140 hardlopers en vele gasten en vrijwilligers hebben wij er weer een mooi feest van gemaakt! De ochtend startte wat rommelig omdat we in een klein uurtje 140 enthousiaste hardlopers in een prachtig, door Klupp Sportswear ontworpen, DaDa shirt moesten helpen, inclusief startnummer. Maar goed, uiteindelijk is iedereen vertrokken en om werd om 9.30 uur het startsein gegeven voor de marathon onder aan de Erasmusbrug. Helaas liet het weer ons deze keer een beetje in de steek maar uiteindelijk werd het toch nog heel gezellig met heerlijke hapjes en drankjes van restaurant Chung en muziek van DJ Daan. We hadden deze dag meerdere winnaars. Zo is DaDa 7 - Primaned - uiteindelijk eerste geworden in het TBI Business Estafette Marathon Recreatie klassement met een prachtige tijd van 02:55:36! Heeft Marcel Goos als persoon het meeste opgehaald en is Imatech de bedrijfwinnaar geworden. Zij hadden, gemiddeld per deelnemer, de hoogste opbrengst. Dit alles heeft geleid tot een prachtige cheque van van € 115.000,00! Met dit bedrag kunnen wij weer mooie DaDa Projecten realiseren, maar daar zullen wij u op een later moment over informeren. Wij willen alle deelnemers, vrijwilligers, sponsoren en donateurs bedanken voor hun bijdrage in welke vorm dan ook. Zonder jullie geen DaDa Run for Value! Tot zover de woorden. Kijk hier naar de foto's gemaakt door onze DaDa fotograaf Awé Krijger. De video is ook dit keer weer gemaakt door videograaf Tirza van Ikzoektirza.nl.