Over Stichting DaDa

Hoe goed de medische zorg in Nederland ook is, soms is het normale zorgpakket gewoon niet voldoende. Stichting DaDa zet zich in voor kinderen in ziekenhuizen en zorginstellingen die extra zorg en voorzieningen nodig hebben.

Toen begonnen met Stichting DaDa hadden wij niet kunnen vermoeden dat het zo ‘uit de hand’ zou lopen. De lijst van de projecten die wij inmiddels hebben kunnen realiseren is aanzienlijk. Daar zijn wij ook trots op. De steun van bedrijven en personen is daarbij natuurlijk onmisbaar. Wij kunnen al die mensen dan ook niet genoeg bedanken voor hun inzet en bijdrage.

Wij blijven door gaan. Regelmatig benadert USP Marketing namens Stichting DaDa de zorginstellingen in Nederland met het verzoek om toch vooral projecten in te blijven dienen bij Stichting DaDa. Sleutelwoorden voor deze projecten zijn: kindvriendelijkheid, (visuele) communicatie en ouder-kindrelatie.

Stichting DaDa blijft keihard werken aan die ene droom: Zorg voor een goede Kinderzorg in heel Nederland.

Een ziekenhuisopname is niet niks. Zeker niet voor een kind. Ze verruilen immers hun thuis voor een ziekenhuiskamer. Stichting DaDa doet er alles aan om kinderen zich ook in het ziekenhuis thuis te laten voelen.

Help jij ons mee?

Wij organiseren door het jaar heen diverse DaDa Evenementen, zoals de DaDa Run for Value, DaDa Golfdag, DaDa Gala en Onbeperkt op Weg.

Wilt u bijvoorbeeld meedoen tijdens de marathon van Rotterdam? Dat kan! Samen met uw collega's kunt u met een sportieve prestatie Stichting DaDa steuen. Zo hebben wij tijdens de DaDa Run for Value op 10 april jl. ruim € 93.000 euro opgehaald! Hierbij hebben wij weer prachtige DaDa projecten kunnen realiseren.

Helpt u ook mee? Steun dan onze DaDa Run for Value, één van de teams of een individuele loper!

Lees meer Lees minder